Petits Coraya en cocktailsaus

Petits Coraya en cocktailsaus

Een andere manier om te genieten: Petits Coraya met cocktailsaus: mini- staafjes om te dippen in een heel lekkere cocktailsaus die jong en oud zal bekoren.

Petits Coraya en cocktailsaus
  • De ingrediënten

    Surimi: visvlees 38% (alaskapollak en/of heek uit de Stille Oceaan), water, gerehydrateerd eiwit, tarwezetmeel, zout, koolzaadolie, aardappelzetmeel, suiker, gepasteuriseerde eierdooier, natuurlijk aroma van krab en andere natuurlijke aroma’s (schaaldieren, tarwe), kleurstof: paprika-extract, lycopeen uit tomaten. Kan weekdieren bevatten.

     

    Saus: koolzaadolie, water, alcoholazijn, suiker, gezouten eierdooierr (eierdooier, zout), tomatenpuree, maïszetmeel, zout, natuurlijk aroma, kleurstof: paprika-extract.

  • Voedingswaarde

    VOEDINGSWAARDE

    Voor 100 g staafjes (27 g) Voor 100 g saus Voor 1 portie van 3 staafjes % ADH* per portie
    Energie 468 kJ / 112 kcal 2214 kJ / 537 kcal 127 kJ / 30 kcal 200%
    Vetten 4,2 g 56 g 1,1 g 200%
    waarvan verzadigde vetzuren 0,3 g 4,7 g < 0,1 g < 1%
    Koolhydraten 10 g  6,8 g 2,7 g 1%
    waarvan suikers 2,3 g 5,5 g 0,6 g < 1%
    Eiwitten 8,2 g 0,8 g 2,2 g 4%
    Zout 1,5 g 1,6 g 0,41 g 7%

    * % van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid voor een gemiddelde volwassene (8400 kJ /2000 kcal)

  • Allergenen

    Allergenen in de surimi: vis, ei, tarwe, schaaldieren, weekdieren

    Allergenen in de saus: ei

  • Surimi zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen

  • Ministaafjes per 3 in vershoudzakjes die makkelijk te bewaren en overal mee te nemen zijn!

  • Nutri-Score surimi B & Nutri-Score cocktailsaus D

  • Vis uit gecontroleerde duurzame visserij

Recepten met Petits Coraya