Aperitiefplank van de zee

Aperitiefplank van de zee

Aperitiefplank van de zee
type type Aperitief
time time 20
people people 4
Gemaakt met arrow
Petits Coraya mayonaisesaus
Vous avez aimé la recette

Aperitiefplank van de zee

Aperitiefplank van de zee
Notez la recette

De ingrediënten

  • 20 staafjes Surimi Petits Coraya
  • 1 komkommer
  • 12 kerstomaten
  • 16 roze radijsjes
  • 2 Libanese broden
  • 100g kwark (65 g voor de smeerpasta en 35 g voor de ranch dressing)
  • 80g mayonaise (10 g voor de smeerpasta en 70 g voor de ranch dressing)
  • 1,5 sjalot (½ voor de smeerpasta en ½ voor de ranch dressing)
  • 65g smeerkaas
  • 1 eetlepel ketchup
  • 15 takjes bieslook (10 voor de smeerpasta en 5 voor de ranch dressing)
  • 2 theelepels Dijonmosterd
  • 1 theelepel peper
  • 2 takjes dille
  • 1/4 theelepel knoflookpoeder

Voorbereiding

Stap 1: Bereiding van de Surimi spread
• Snijd de sjalot fijn en houd de helft apart voor de rest van het recept.
• Hak de bieslook fijn en houd ⅓ ervan apart voor de rest van het recept.
• Snijd de surimi in drie stukken.
• Meng in een blender de surimi, sjalot, smeerkaas, kwark, bieslook, ketchup en mayonaise.
• Mix gedurende 20 seconden om een vrij glad resultaat te verkrijgen.

Stap 2: Bereiding van de ranch dressing
• Hak de dille grof.
• Meng in een kom de rest van de mayonaise en van de kwark, het knoflookpoeder, de sjalot, mosterd, dille en bieslook.
• Voeg peper naar smaak toe.

Stap 3: opmaak
• Snijd de komkommer in staafjes.
• Snijd het Libanese brood in vieren.
• Plaats de kom met smeerpasta en de kom met dressing op een plan.
• Schik vervolgens de surimi en andere de elementen (kerstomaatjes, radijsjes, komkommerstaafjes) errond.

Recepten gemaakt met Coraya surimi

Aperitief

Aperitiefplank van de zee

Bekijk het recept
Gerechten

Coraya Originele Surimi en Erwtensalade

Bekijk het recept
Gerechten

Coraya Originele Penne en Surimi Salade

Bekijk het recept